Telefon: 0541 492 4029 | Email: info@premiumkapak.com

Blog

Kapak Türleri Nelerdir?

Blog Single
2 dakika okuma

Birçok kapak çeşidir vardır. Siz bunlardan kaç tanesini biliyorsunuz? Neye göre karar vermeniz gerektiğini biliyor musunuz? Sizlere kısaca tanıtımlarını yaparak tercihlerinize yardımcı olmak istiyoruz.

Mebran Kapak

PVC folyonun tek ham mdf üzerine tek taraflı 3D preslenmesiyle elde edilmektedir. Kullanılan PVC folyolar yapılan analizler doğrultusunda, anti bakteriyel yani bakteri barındırmaması nedeniyle de Dünya Sağlık Örgütü tarafından onaylanmış bir üründür. Herhangi bir kanserojen kimyasal içermez. En önemli özelliği çok çeşitli renk ve model seçenekleriyle mimari dekorasyon çözümlerinde aranan ürünümüzdür.

Lake Kapak

Ham MDF üzerine astarlama yapıldıktan sonra poliüretan veya akrilik boyaların uygulanması ile yapılan kapaklara Lake Kapak denir. Lake Kapak dayanıklıdır, sağlıklıdır, dekoratiftir, uzun vadede ekonomiktir, tasarımda sınırsızdır, tamamen size özeldir ve kolay temizlenir.

Akrilik Kapak

Geçtiğimiz zamanlarda kullanılan akrilik kapakların tercih edilmeme sebebi çabuk çizilebilir olmasından kaynaklanıyordu. Ancak uzun bir dönemdir çizilmez akrilikler kullanılmaya ve sıkça tercih edilmeye başlandı. Gelişen teknolojinin de yardımıyla üretilen akrilik kapaklar artık çizilmez özelliği ile kullanılıyor.

Premium Mebran Logo
Takip Edin: